Είσοδος Μελών

Ξεχάσατε το password σας; Κλικ εδώ
 

Νέος Πελάτης

 
 
προϊόντα 0.00 Ευρώ 0
Καλάθι αγορών
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210.41.33.938
Δωρεάν
Αποστολή
& με αντικαταβολή
Δήλωση περί απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η Myhalloween αναγνωρίζει τη σημασία της εχεμύθειας και της εμπιστοσύνης των πληροφοριών που της παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο.
Γενικά, μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της Myhalloween χωρίς να μας λέτε ποιος είστε και χωρίς να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία. Αλλες φορές, μπορεί να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα οικειοθελώς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφόρηση ή/και συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ενδεχομένως να μας παράσχετε κάποια προσωπικά στοιχεία σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ή να μας παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να εξοφλήσετε τις υπηρεσίες μας. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε πώς και εάν θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία, εφ' όσον ρητά συναινέσετε προς τούτο. Κατά την περιήγησή σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.
Οι ακόλουθες παράγραφοι περιγράφουν λεπτομερέστερα πώς η Myhalloween μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και με ποιον μπορεί να τα μοιραστεί.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
-Προσωπικές πληροφορίες, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο.
-Δεδομένα για τις ανάγκες τιμολόγησης, όπως όνομα, επωνυμία εταιρίας, διεύθυνση, ΑΦΜ, που μας χορηγείτε εσείς για τη διεκπεραίωση συναλλαγής.
-Στοιχεία Διαδικτυακής δραστηριότητας που προκύπτουν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα.

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
-Ταυτοποίηση κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα
Εάν έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό με προηγούμενη εγγραφή σας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό.
-Διεκπεραίωση παραγγελίας
Εάν ζητήσετε κάτι από τον ιστότοπο της Myhalloween, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας ή να διεκπεραιωθεί τυχόν εντολή. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας ικανοποίησης πελατών με αφορμή μια συναλλαγή.
-Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ
Τα στοιχεία που παρέχετε στην Myhalloween μέσω του ιστότοπού της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από εμάς και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, αλλά μόνο εάν μας δώσετε ρητά τη συγκατάθεσή σας.
-Έλεγχος αναφορικά με οφειλές
Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στο πλαίσιο μιας συναλλαγής μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών σας έναντι μας.
-Διαχείριση αιτημάτων
Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατά τη διαχείριση αιτημάτων σας που σχετίζονται με την εξυπηρέτησή σας ή την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.
-Ασφάλεια δικτύου
Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ
Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.
Επίσης, η Myhalloween μπορεί να διαβιβάζει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε εξωτερικές εταιρίες που συνεργάζονται με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η Myhalloween μπορεί επίσης να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε.
Η Myhalloween μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας ή δικαστικές αποφάσεις.
Η Myhalloween δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η Myhalloween δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας καθ' όσο χρόνο τα διατηρούμε.
Για όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο κατέχουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχουμε ενσωματώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε αυτά να προστατεύονται από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή αλλοίωση και καταστροφή. Ειδικότερα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):
  • Κρυπτογραφούμε και ανωνυμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα.
  • Διαθέτουμε λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης στο site μας.
  • Ελέγχουμε με φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας (firewalls) τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας, όσο και την μετέπειτα αποθήκευσή τους από εμάς.
  • Όλες οι ανωτέρω ενέργειες γίνονται από συγκεκριμένους εξουσιοδοτημένους ειδικά υπαλλήλους μας, οι οποίοι συμβατικά δεσμεύονται να τηρούν τις υποχρεώσεις που ο νόμος ορίζει σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας. Κατά τον τρόπο αυτόν, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία έχουν μόνο άτομα (υπάλληλοι ή προμηθευτές μας) τα οποία είναι κατάλληλα ενημερωμένα ώστε να διασφαλίσουν το απόρρητο της συλλογής και επεξεργασίας τους, αλλά και συμβατικά υπέχουν αστικές και ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβάσεως.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπου της Myhalloween με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Myhalloween διατηρεί τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), με την ρητή εξαίρεση των περιπτώσεων που ο νόμος ή οι δεσμευτικές συμβάσεις ορίζουν διαφορετικά.
Οι χρόνοι διατήρησης των προσωπικών δεδομένων αποτυπώνονται στα αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας που τηρούμε.
Μερικές κατηγορίες δεδομένων διατηρούνται για μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για το σκοπό προάσπισης των δικαιωμάτων μας και την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών μας. Η επεξεργασία στις περιπτώσεις αυτές θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ μας.
Αναφέρουμε επιπροσθέτως τις περιπτώσεις διερεύνησης ατυχήματος και περιστατικού ασφάλειας.

ΑΣΚΗΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Οποτεδήποτε έχετε το δικαίωμα, επικοινωνώντας μαζί μας, να αιτηθείτε όπως ασκήσετε ή λάβετε χωρίς χρέωση (εκτός εάν η αίτηση είναι πέραν του ευλόγου) πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας από τα άρθρα 12-22 του Κανονισμού 679/2016:
-Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων
-Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς
-Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών που διατηρούμε για -εσάς
-Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους σε ορισμένες περιπτώσεις
-Το δικαίωμα διακοπής μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ
-Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών
Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο ασφαλείας μας, με τα εξής στοιχεία:
Web Experts, support@web-experts.gr
Έχουμε υποχρέωση να σας απαντήσουμε εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν μήνα.
Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων διατηρείτε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600
Φαξ: (0030) 210 6475628
Ε-mail: contact@dpa.gr.

Cookies ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών σε προγράμματα περιήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και λήψη αναγνωριστικών και άλλων πληροφοριών σε υπολογιστές, κινητά και άλλες συσκευές. Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να γίνεται εύρυθμη η λειτουργία του site αυτού, αφού με τη χρήση τους, το site «θυμάται» τις ενέργειες και προτιμήσεις σας για μια περίοδο χρόνου, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τις επαναφέρετε στην επόμενη είσοδό σας στο site ή σε επιμέρους σελίδες του. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος, μέσω του οποίου μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής σας, αλλά όχι εσείς.
Συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, μία από τις οποίες είναι τα λεγόμενα 'cookies'. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, που αποστέλλονται από εμάς ή τρίτους προμηθευτές μας, ή άλλες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ορίσετε στο browser σας να εμφανίζεται ερώτηση πριν τη λήψη ενός cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε κάθε φορά αν θα το αποδεχθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο browser σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε, η ιστοσελίδα μπορεί να μη λειτουργεί κανονικά.
Ειδικά για την ιστοσελίδα της Myhalloween, μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε ή αρνηθείτε την χρήση των cookies επιλέγοντας το κάτωθι link: Ρυθμίσεις Cookies.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Myhalloween
Ο ιστότοπος της Myhalloween μπορεί να περιέχει διασυνδέσεις προς άλλους ιστότοπους (sites). Η Myhalloween δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

ΠΑΙΔΙΑ
Η Myhalloween αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Οποτεδήποτε τροποποιείται ουσιωδώς η παρούσα δήλωση, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση στο home page (αρχική σελίδα) αυτής της ιστοσελίδας για διάστημα 30 ημερών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επιθυμείτε σχετικά με όλα τα ανωτέρω, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Ασφαλείας στα στοιχεία: Web Experts, support@web-experts.gr