Εταιρική Ταυτότητα
Στο αποκριάτικο ηλεκτρονικό κατάστημα www.myhalloween.gr θα βρείτε μεγάλη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα-αποκριάτικα είδη. Μπορείτε να περιηγηθείτε και αναζητήσετε για τις Απόκριες 2012 αλλά και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο αποκριάτικες στολές παιδικές, αποκριάτικες στολές αγοριών-κοριτσιών, αποκριάτικα κοστούμια ενηλίκων.

Για την περίοδο των αποκριών διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από αποκριάτικες στολές -αξεσουάρ (αποκριάτικες περούκες, αποκριάτικα μακιγιαζ) για κάθε αποκριάτικη μεταμφίεση σας.

Στο αποκριάτικο κατάστημα μας είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να μεταμφιέσουμε με μοναδικές αποκριάτικες στολές μπεμπέ, αποκριάτικες στολές παιδικές, αποκριάτικες στολές γυναικείες-ανδρικές για το αποκριάτικο πάρτι σας. Θα βρείτε μεγάλες ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ.
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο MyHalloween Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ωράριο καταστημάτων:Καθημερινά 10.00 - 21.00 & Σαββατοκύριακα.